Ny med Windows 8/8.1?

Datamaskiner selges i dag vanligvis med Microsoft’s nyeste operativsystemet Windows 8. For de som har brukt data tidligere kan dette være en utfordringen da brukersnittet er lagt betydelig om. Som helt ny på data vil man også møte Windows 8.

Opplæring kan også foregå via fjernhjelp ved bruk av 

   Kurs og Opplæring

Noen typer kurs og opplæring som tilbys, antall timer er opp til bestiller. Det anbefales min 5 t for å få noe utbytte av det. Ved behov for å lære noe bestemt kan det selvsagt avtales for kortere tid. Gruppene bør ikke være større enn 8, max 10, personer. Tilbyr opplæring også for enkeltpersoner.

Ny med PC/laptop
Få en innføring i hvordan en datamaskin fungerer, lære de første enkle tingene for å kunne bruke en datamaskin og hvordan bruke den sikkert og trygt.

Grunnleggende bruk
Til de som har litt erfaring med bruk av datamaskin. Kanskje har brukt for noen år siden og trenger en oppfriskning. Her kan inngå, avhengig av ant. timer, oppsett og bruk av mail og Facebook. Generell bruk av internett. Innholdet i kurset/opplæringen avtales ut fra ønske og timer.

Tekstbehandling, Presentasjon og Regneark
For de som vil lære å jobbe med tekstbehandling (Word el.l.), lage og bruke presentasjonsverktøy (PowerPoint) eller bruk av regneark (Excel).

Tilrettelagte kurs
Ovenfor er noen eksempler eller forslag til kurs. Kurs og opplæring  tilrettelegges ut fra og i samarbeid med hva bruker/kunde ønsker. Ta kontakt og fortell hva som ønskes så blir vi enige om innhold og timer, og pris.

Opplæring kan også foregå via fjernhjelp ved bruk av