Privatkunde

Vi er spesielt rettet mot deg som privatperson, de dagligdagse spørsmål og utfordringer du trenger hjelp til. Enten din PC er blitt treg, ustabil, oppdatering, oppgradering, antivirus, installasjon, oppstart ved nykjøp så hjelper vi. Vi jobber på kundens kunnskapsnivå og forutsetninger. 

Trenger du innføring i tekstbehandling, regneark, power point eller mail, kanskje du vurderer å lage deg en facebookkonto, eller bare generell opplæring så bistår vi med opplæring. Om du kjenner flere som trenger opplæring/kursing i det samme, er dere en gruppe eller forening, leverer vi skreddersydd kursing etter hva du/dere ønsker. 

Behovene er ulike og det samme er nivået og kunnskapene, derfor tilbyr vi ulike løsninger og pakker. VI jobber etter hjelp til selvhjelp prinsippet, men tilbyr også pakkeløsninger. Da kan man kjøpe seg timer med support til redusert pris, avtale om at vi tar en gjennomgang av din PC og vedlikehold regelmessig. 

   Priser

Hjelpen er basert mye på bistand via internett derfor kan du bo hvor som helst og likevel få hjelp om du er tilknyttet en internettlinje.

Support/hjelp via internett    500,- pr. time
Support/hjelp hjemme hos   550,- pr. time
Levert Dataveiledning             500,- pr. time

Opplæring/kurs, etter avtale   - ta kontakt
WEBside, webhotell, domene  - ta kontakt

Kjøring - Innenfor Hamar og Ringsaker 110,- (tur/retur)

   Pakkeløsninger

Med en supportpakke kjøper du et antall timer du så kan benytte til opplæring, veiledning, feilsøking, spørsmål og hjelp, du bestemmer i stor grad selv. Dette foregår gjerne hjemme hos deg.

Supportpakker
  5 timer  - 2300,-
10 timer  - 4500,-

Kjøring - Innenfor Hamar og Ringsaker 110,- (tur/retur) 
Prisen er pr. tur